Vi jobber hardt for å sikre brukerens personvern. Det er blant våre høyeste prioriteringer på VidPaw å holde brukerinformasjonen trygg og sikker. Gjennom årene har vi brukt mye tid på å jobbe tett med gjeldende databeskyttelseslover, og vi har allerede implementert sterke personvernbeskyttelser som reflekterer deres veiledning. Vi er forpliktet til å overholde enhver lovgivning og vil samarbeide med partnere gjennom hele denne prosessen.


Nå gjør vi VidPaw GDPR-klage og forsøker å oppfylle kravene til GDPR, den nye databeskyttelsesloven trer i kraft 25. mai 2018. Det påvirker europeiske og ikke-europeiske bedrifter som eier tjenester og apper som er tilgjengelige av brukere i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EEA).



1. Informasjon vi samler automatisk inn

Vi og våre tredjepartsleverandører (inkludert tredjepartsinnhold, annonsering og analyseleverandører) samler automatisk inn opplysninger fra enheten din eller nettleseren når du samhandler med tjenestene for å hjelpe oss å forstå hvordan brukerne våre bruker tjenestene og til mål annonsering til deg (som vi vil referere til i denne personvernpolitikken kollektivt som "bruk data"). For eksempel, hver gang du besøker tjenestene, samler vi og våre tredjepartsleverandører automatisk din IP-adresse, mobilenhetsidentifikator eller annen unik identifikator, nettleser og datatype, tilgangstid, nettsiden du kom fra, nettadressen du går fra til neste, websiden (e) du får tilgang til under besøket og samspillet ditt med innhold eller annonsering på tjenestene.


Vi og våre tredjepartsleverandører bruker slike bruksdata til en rekke formål, inkludert å diagnostisere problemer med våre servere og programvare, for å administrere tjenestene, for å samle demografisk informasjon og å målrette annonsering til deg på Tjenester og andre steder online. Følgelig vil våre tredjepartsannonseringsnettverk og annonseservere også gi oss informasjon, inkludert rapporter som forteller oss hvor mange annonser som ble presentert og klikket på tjenestene på en måte som ikke identifiserer noen bestemt person. Brukerdataene vi samler er generelt ikke-identifiserende, men hvis vi knytter det til deg som en spesifikk og identifiserbar person, behandler vi det som personlige data.



2. Informasjonskapsler / sporingsteknologier

Vi bruker sporingsteknologi. Informasjonskapsler og lokal lagring kan settes inn og åpnes på datamaskinen. Ved første besøk til tjenestene sendes en informasjonskapsel eller lokal lagring til datamaskinen din, som unikt identifiserer nettleseren din. "Cookies" og lokal lagring er små filer som inneholder en streng med tegn som sendes til datamaskinens nettleser og lagres på enheten din når du besøker et nettsted.


Mange viktige webtjenester bruker informasjonskapsler for å gi nyttige funksjoner til brukerne. Hvert nettsted kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din. De fleste nettlesere er opprinnelig opprettet for å godta informasjonskapsler. VidPaw spør brukerne først når du besøker eller bruker våre tjenester i første omgang. Du bør tillate VidPaw å bruke informasjonskapselen din slik at vi kan tilby deg en jevnere og bedre opplevelse.


Du kan tilbakestille nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du avviser cookies, vil du ikke kunne logge inn på Tjenestene eller dra full nytte av tjenestene våre. I tillegg, hvis du sletter alle informasjonskapsler i nettleseren din når som helst etter at du har stilt inn nettleseren din for å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel blir sendt, må du igjen tilbakestille nettleseren din for å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes.


Våre tjenester bruker følgende typer informasjonskapsler for de formålene som er angitt nedenfor:




3. Tredjeparts applikasjon

VidPaw kan gjøre tredjepartsprogrammer tilgjengelige for deg via nettstedet eller tjenestene. Informasjonen som samles av VidPaw når du aktiverer et tredjepartsprogram, behandles under denne personvernreglene. Informasjon som samles inn av tredjeparts applikasjonsleverandøren, styres av leverandørens retningslinjer for personvern.



4. Informasjonsbruk

Vi bruker informasjonen vi samler inn, inkludert personopplysninger og bruksdata:




5. Sikring av overføring og lagring av informasjon

VidPaw driver sikre datanettverk beskyttet av industristandard brannmur og passordbeskyttelsessystemer. Våre retningslinjer for sikkerhet og personvern blir periodisk gjennomgått og forbedret etter behov, og bare autoriserte personer har tilgang til informasjonen fra brukerne våre. VidPaw tar skritt for å sikre at informasjonen din behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene. Dessverre kan ingen dataoverføring over Internett garanteres sikker. Som et resultat, kan vi ikke garantere sikkerheten til all informasjon du overfører til oss eller fra Nettstedet eller tjenestene, mens vi streber etter å beskytte dine personlige opplysninger. Din bruk av nettstedet og tjenestene er på egen risiko.

Vi behandler informasjonen du gir oss som konfidensiell informasjon; Det er følgelig underlagt vårt selskaps sikkerhetsprosedyrer og selskapspolitikker for beskyttelse og bruk av konfidensiell informasjon. Etter at personlig identifiserende informasjon når VidPaw, lagres den på en server med fysiske og elektroniske sikkerhetsfunksjoner som vanlig i bransjen, inkludert bruk av innlogging / passordprosedyrer og elektroniske brannmurer designet for å blokkere uautorisert tilgang fra utenfor VidPaw. Fordi lover som gjelder personopplysninger, varierer fra land til land, kan våre kontorer eller annen forretningsvirksomhet legge til rette for ytterligere tiltak som varierer avhengig av gjeldende lovkrav. Informasjon samlet på nettstedene som omfattes av denne personvernreglene behandles og lagres i USA og eventuelt andre jurisdiksjoner og også i andre land der VidPaw og dets tjenesteleverandører driver virksomhet. Alle VidPaw-ansatte er oppmerksomme på våre retningslinjer for personvern og sikkerhet. Din informasjon er bare tilgjengelig for de ansatte som trenger det for å kunne utføre sine jobber.

6. Barns personvern


Tjenestene er ment for et generelt publikum og er ikke ment for og bør ikke brukes av barn under 13 år. Vi samler ikke bevisst informasjon fra barn under 13 år, og vi målretter ikke Tjenestene til barn under 13 år. Hvis en forelder eller foresatte blir oppmerksom på at hans eller hennes barn har gitt oss informasjon uten deres samtykke, bør han eller hun kontakte oss ved hjelp av detaljene i delen Kontakt oss nedenfor. Vi vil slette slik informasjon fra våre filer så snart som mulig.



7. GDPR Engasjement


VidPaw forplikter seg til å samarbeide med våre partnere og leverandører for å forberede GDPR, som er den mest omfattende EU-personvernlovgivningen i mer enn to tiår, og vil tre i kraft 25. mai 2018.


Vi har vært opptatt på jobben og sørget for at vi oppfyller våre forpliktelser når de håndterer EU-borgernes personopplysninger.


Her er et høydepunkt av de tiltakene vi har gjort:



Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EEA), har du rett til: (a) å be om tilgang til dine personopplysninger og utbedring av unøyaktige personopplysninger; (b) be om sletting av dine personlige data; (c) be om begrensninger i behandlingen av dine personlige data; (d) motsette seg behandling av dine personlige data og / eller (e) retten til dataportabilitet ("kollektivt," forespørsler "). Vi kan bare behandle Forespørsler fra en bruker hvis identitet er bekreftet. For å bekrefte identiteten din, vennligst oppgi din e-postadresse eller [URL] når du Gjør en forespørsel. Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet.



8. Behold, endre og slette dine personlige data

Du kan få tilgang til informasjonen vi holder om deg. Hvis du ønsker å utøve dette, vennligst kontakt oss ved hjelp av detaljene i Kontakt oss-delen nedenfor. Hvis du vil oppdatere, korrigere, endre eller slette alle personopplysninger du tidligere har sendt til oss i vår database, vennligst gi oss beskjed ved å få tilgang til og oppdatere profilen din. Hvis du sletter visse opplysninger, kan du kanskje ikke bestille tjenester i fremtiden uten å sende inn slik informasjon. Vi vil etterkomme forespørselen så snart som mulig. Vær også oppmerksom på at vi skal opprettholde Personopplysninger i vår database når vi er pålagt å gjøre det ved lov.


Vær oppmerksom på at vi må beholde visse opplysninger for opptak og / eller for å fullføre eventuelle transaksjoner du startet før du ba om slik endring eller sletting (for eksempel når du skriver inn en kampanje, kan du kanskje ikke endre eller slette den personlige Data gitt til etter fullføring av en slik kampanje). Vi beholder dine personopplysninger for den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne politikken, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er nødvendig eller lovlig.



9. Ta kontakt med

Hvis du har problemer med denne personvernreglene, kan du gjerne kontakte e-post på [email protected].

X